Business Controller
Ben jij op zoek naar de eerste of volgende stap in jouw carrière en sta je open voor een uitdagende finance functie? Wij zoeken vanwege de groei van TSS een nieuwe collega voor een van onze finance teams. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een brede en allround financial? Dan biedt deze functie jou de kans op een leerzame, dynamische werkplek met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen alsBusiness Controller?
Als Business Controller van TSS maak je onderdeel uit van een van onze Finance teams. Je bent binnen dit team verantwoordelijk voor het ondersteunen van het management bij het onderbouwen van de financiële- en economische bedrijfsvoering van de Business Unit. Daarnaast lever je een bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van de andere Business Units van TSS. Je stelt jezelf onafhankelijk en leergierig op en fungeert als sparringpartner van de directie, het management en jouw collega’s.

Samen met de rest van jouw finance team ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de verschillende business units waarvoor jullie werkzaam zijn. Hierbij figureert de Manager Finance & Control als jouw directe aanspreekpunt en manager.

De belangrijkste taken van een Business Controller bij TSS zijn:

 • Uitvoeren van (ad hoc) financiële analyses ter ondersteuning van beslissingen en adviseren van het management hierover;
 • Definiëren, opstellen en implementeren van passende management informatie;
 • Bereiken van incrementele verbeteringen en het vinden van thema's om nieuwe inzichten en best practices te delen met stakeholders;
 • Adviseren in transactionele finance processen en verbeteren van het werkkapitaal.
 • Opereren als financieel geweten van de organisatie en gids zijn in de TSS aanpak van de bedrijfsvoering;
 • Leveren van een actieve bijdrage aan een snelle maar zorgvuldige financiële integratie van acquisities;

Wie zoeken wij?
Jij bent een beginnende gedreven financial (0-3 jaar relevante werkervaring) die beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau (bijv. Accountancy/Bedrijfseconomie/Finance). Jij bent leergierig, neemt initiatief, hebt ambitie, bent resultaatgericht en gestructureerd. Ook heb je kennis van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening, administratieve- en bedrijfseconomische processen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd,Ondernemend en Vooruitstrevend.

Door jouw uitgebreide ervaring met Excel kan jij van getallen logisch onderbouwde verhalen maken en weet jij hoe je verschillende afdelingen tips kunt geven met betrekking tot de financiële administratie. Logisch ook dat je vanuit meerdere kanten vragen krijgt om mooie analyses te bouwen. Als je ervaring hebt met het AFAS boekhoudpakket is dat voor ons een extra pluspunt.

Wat heeft TSS jou te bieden?

 • Een uitdagende en internationale omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken en te groeien met de verdere ontwikkeling van TSS;
 • Brede finance organisatie van 50+ personen met heel veel doorgroeimogelijkheden;
 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden met o.a. een bonusregeling, telefoon, laptop, 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Flexibiliteit; we werken volgens het nieuwe werken met flexibele werktijden;
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.

Wie is TSS?
Total Specific Solutions is de grootste Vertical Market Software onderneming van de Benelux met circa Euro 260 miljoen omzet en 2.000 medewerkers. TSS maakt software specifiek voor sectoren (“vertical markets”) als de gezondheidszorg, de overheid en de financiële wereld. Veelal is de door TSS geleverde software missie-kritisch voor klanten. Met andere woorden zonder goed werkende software van TSS vallen bedrijven stil.

TSS heeft een zeer sterke positie in Nederland en wil graag (internationaal) groeien middels overnames. TSS kan veel waarde toevoegen aan deze overgenomen bedrijven door ze te helpen te professionaliseren. De finance afdeling van TSS levert hier een belangrijke bijdrage aan. Doordat we snel groeien zijn we continu op zoek naar goede finance professionals ter uitbreiding van ons team.

Finance is centraal georganiseerd binnen Total Specific Solutions (TSS), maar wordt decentraal uitgevoerd. Hierdoor krijg je een arbeidscontract van TSS, maar zal je starten in een van onze teams op de vestiging van PinkRoccade Local Governmemt in Den Bosch.

Interesse in de rol van Business Controller?
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en herken jij je in het beschreven profiel? Klik dan snel op ‘solliciteren’ en upload dan snel je cv en motivatie!