Inleiding

Wist je dat ervaring in Sales de beste start van je carrière is? Je leert als geen ander om te luisteren naar behoeften van anderen en passende oplossingen te bieden. Daarnaast leer je resultaatgericht een belangrijke bijdrage te leveren binnen ieder bedrijf. Daarom bieden we je een super gave bijbaan in ons team Sales & Marketing!

Ons team is verantwoordelijk voor alle commerciële trajecten bij onze klanten. We zijn zeer actief op het gebied van Marketing, voeren klantgesprekken, sturen offertes naar klanten en zorgen ervoor dat er wordt geleverd wat er is beloofd.

Ons team Sales & Marketing van de unit PinkRoccade Informatievoorziening is op zoek naar iemand die ons daarbij helpt. Je doet mee in alle commerciële werkzaamheden die van toepassing zijn, als je wilt voer je zelf het sales-gesprek bij de klant! Hieronder zie je enkele werkzaamheden waar jij ervaring in zal op doen.

  • Je leert alle kneepjes van het salesproces van Sales Support (Verkoopkansen aanmaken, offertes opstellen en een opdracht binnen halen);
  • Je gaat met accountmanagers mee om te zien hoe wij relatiemanagement uitvoeren;
  • Je zorgt ervoor dat de Marketingactiviteiten goed worden opgevolgd;
  • Je belt klanten ter opvolging van offertes;
  • Je verwerkt de binnengekomen opdrachten in de daarvoor bestemde systemen;
  • 8-16 uur/week – soms meer, soms minder.

PinkRoccade Informatievoorziening levert innovatieve software en vooruitstrevende dienstverlening. We luisteren naar onze klanten om behoeften te achterhalen en bieden daarvoor onze oplossingen. Er is veel samenwerking nodig binnen het team Sales en Marketing om deze boodschap goed over te brengen en te zorgen voor nieuwe en tevreden klanten. En juist daar hebben we jou voor nodig :) 

Interesse? Kom dan werken bij ons in ’s-Hertogenbosch! Klik dan snel op ‘solliciteren’ en upload dan snel je cv en motivatie!