Ben jíj de toekomst van PinkRoccade Local Government?

PinkRoccade Local Government is voortdurend op zoek naar de nieuwste en de meest innovatieve ICT oplossingen voor de lokale overheid. Zo hebben wij het mogelijk gemaakt als eerste leverancier van gemeentelijke software dat kersverse ouders hun geboorteaangifte digitaal vanuit thuis of ziekenhuis kunnen doorgeven. Op deze innovatieve manier helpen wij de gemeente een hoop tijd te besparen door de processen slimmer en efficiënter in te richten. Ben jij dé enthousiaste professional die PinkRoccade Local Government kan helpen en wil jij werken met de nieuwste en meest innovatieve technologieën vanuit onze prachtige locatie in 's-Hertogenbosch? Kijk dan eens naar de vacatures en uitdagende stagemogelijkheden van PinkRoccade Local Government!

Sfeer- en bedrijfscultuur

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een functie of stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Benieuwd waar wij voor staan?

Wie wij zijn

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend: Onze kernwaarden

Een TOV persoon betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker! Nieuwsgierig? Kijk dan wat er bij PinkRoccade Local Government voor jou mogelijk is!

Activiteiten bij PinkRoccade Local Government

Het werken bij PinkRoccade Local Government is niet alleen interessant en uitdagend, het is ook nog eens hartstikke leuk! PinkRoccade Local Government organiseert veel activiteiten zodat je op een leuke en inspirerende manier kennis maakt met de organisatie en met jouw collega’s. Lees hier verder welke activiteiten PinkRoccade Local Government organiseert!

TSS Events, Show 'n Tell, Pinkvalley, Unitmeetings en The Floor is Yours!

TSS Academy New Hires

ICT Vacatures Den Bosch - TSS Academy New Hires De TSS Academy is het opleidingscurriculum voor TSS medewerkers om zich optimaal te blijven ontwikkelen als professionals. Op dit jaarlijks evenement delen we onze visie en missie met medewerkers die in de afgelopen 12 maanden bij ons in dienst zijn gekomen. Dit is tevens een goede kans om je TSS-collega’s beter te leren kennen én wij delen op onze beurt relevante kennis met onze nieuwe collega’s. Ben jij bij het volgende TSS New Hires Event van PinkRoccade Local Government?

TSS Academy Advanced

Werken bij PinkRoccade - TSS Academy Advanced De TSS Academy Advanced vormt onderdeel van het platform zodat je je continu kunt blijven ontwikkelen en kansen krijgt om te kunnen doorgroeien en daarmee persoonlijke groei te realiseren. Je leert onder andere over de TSS-waarden en hoe je een Vertical Market Software bedrijf tot een succes kan maken. TSS stimuleert je om de nieuwste inzichten en kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door jezelf steeds te blijven ontwikkelen, kunnen we groeien als organisatie.

FrietFriday

ICT vacatures Den Bosch - FrietFriday Samen met je collega’s de week afsluiten en een frietje als lunch meepakken in de friettent? Op vrijdag is er de mogelijkheid om gezellig met een groep collega’s mee te gaan. Nóg een reden om te werken bij PinkRoccade Local Government!

Show 'n Tell

ICT Vacatures Den Bosch - Show 'n Tell Door middel van Show&Tells kan elke collega op de hoogte worden gebracht van zaken die spelen binnen onze organisatie. Ben jij ondernemend en wil jij zelf iets delen met je collega’s? Dat kan! Iedereen heeft de mogelijkheid om een Show&Tell te organiseren, zodat je collega’s weer volledig up-to-date zijn.

PinkValley

Binnen PinkRoccade Local Government is er ook plek voor jouw innovatieve drift! PinkValley maakt het mogelijk dat jij vrijwillig deel kunt nemen aan een groep om aan een innovatief idee te werken! Het idee, bijvoorbeeld een overheidsapp, wordt dan uitgewerkt tot een concreet prototype. Ben jij ondernemend en ben jij de toekomstige Young Professional die een app kan ontwikkelen of boordevol creatieve ideeën zit? Dan is PinkValley ongetwijfeld iets voor jou!

Unitmeetings

Tijdens de Unitmeetings kom je gezellig met je collega’s van jouw businessunit samen. Er is tijd vrijgemaakt om samen te genieten van een leuke activiteit! Benieuwd wat dit inhoudt? Kijk dan hier de beelden.

The Floor is Yours

Werken bij PinkRoccade - The Floor is Yours! Heb je een muziekinstrument en wil je jammen met je collega’s? Heb je een Xbox of Playstation en wil je de vloer aanvegen met je collega’s in een potje Fifa? Speel je graag poker of Kolonisten van Catan? The Floor is Yours is dan een leuke bezigheid voor jou om aan mee te doen!

Blogs

Wil je meer te weten komen over hoe het is om te werken bij PinkRoccade Local Government? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Hier lees je verhalen van onze medewerkers, van Young Professional tot manager! Volg de verhalen van onze ambassaseurs en kom meer te weten over de ervaringen die zij op doen binnen het Young Professional programma. Vergeet ook zeker niet onze ambassadeurs op LinkedIn op te zoeken voor nog meer leuke verhalen! Meer benieuwd naar een algemene indruk van onze organisatie? Bekijk dan de gastblogs!

Ja, ik ben nieuwsgierig!

Join the club!

PinkRoccade Local Government biedt veel doorgroeimogelijkheden in een professionele en open sfeer. Binnen PinkRoccade Local Government zijn volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Van accountmanagement tot startersfuncties; hier zie je de posities die momenteel open staan.

Bekijk de vacatures!

Vacatures

PinkRoccade biedt uitdagende carrièremogelijkheden in een prettige en open sfeer. Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar jong talent, maar als iemand met ervaring ben je ook zeker welkom! Hieronder zie je alle actuele open posities. Zit er geen positie tussen voor jou maar wil je toch bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatiebrief en dan gaan wij kijken of we ergens plek hebben voor je!

Vacature overzicht

Young Professional vacatures

Customer Care Young Professional Ruimte en Omgeving

''In mijn werk ga ik voor maximale klanttevredenheid, waarbij ik als de analyticus doortastend en snel tot oplossingen kom bij klantvragen. Samen met mijn team speel ik in op de klantbehoeften en gebruik ik mijn voelsprieten om nieuwe verkoopkansen aan te dragen.''

Marketing Communicatie Specialist Young Professional (Zwolle)

''De Product manager staat te popelen om met jou de lopende campagne door te spreken en samen bepalen jullie de follow-up. Het analyseren en optimaliseren van de lopende campagne is aan jou besteed en jij neemt het team van Stadsbeheer hierin mee.''

Developer Young Professional

“Ik ontwikkel instrumenten om het werk van gemeenten te moderniseren. Door mijn bijdrage kunnen gemeenten hun burgers via de nieuwste technieken van dienst zijn. Ik maak daarbij gebruik van nieuwe mogelijkheden als Vue.js.’’

Java Specialist Young Professional

“Als Java specialist lever ik een actieve bijdrage doorontwikkeling op het gebied van zaakgericht werken bij gemeenten. Ik doe dit door de applicatie iZaaksuite door te ontwikkelen, te beheren en te testen.’’

Customer Care Young Professional

“In mijn werk ga ik voor maximale klanttevredenheid, waarbij ik als de analyticus doortastend en snel tot oplossingen kom bij klantvragen. Samen met mijn team speel ik in op de klantbehoeften en gebruik ik mijn voelsprieten om nieuwe verkoopkansen aan te dragen.’’

Consultants Young Professional

Ik vertegenwoordig het merk PinkRoccade in de markt. Daarbij kan ik gemeenten helpen aan cruciale informatie op het juiste moment op de juiste plaats. Verder houd ik mij bezig met koppelingen realiseren, onze PinkRoccade Local Government software inrichten, rapporten maken en nog veel meer.

BPM Specialist Young Professional

Ik zorg er voor dat elke burger 24/7 digitaal zaken met de gemeente kan doen én dat elke ambtenaar zich kan richten op de inhoud in plaats van de randzaken

Systeembeheerder Young Professional

Je zorgt ervoor met hedendaagse technologische invulling dat alle techniek en ICT binnen het bedrijf vlekkeloos werkt. Zo vlekkeloos dat men niet meer beseft dat er zoveel bij komt kijken!

Young Professional

Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid!

Development vacatures

Ontwikkelaar (Eindhoven)

“"Ik werk bij Kred’it, in een klein team, dat software maakt voor gemeenten en andere organisaties in de schuldhulpverleningsbranche. Door mijn bijdrage kunnen deze organisaties hun klanten beter van dienst zijn. Efficiënte werkprocessen en een optimale klanttevredenheid hebben mijn focus.”’’

Developer Young Professional

“Ik ontwikkel instrumenten om het werk van gemeenten te moderniseren. Door mijn bijdrage kunnen gemeenten hun burgers via de nieuwste technieken van dienst zijn. Ik maak daarbij gebruik van nieuwe mogelijkheden als Vue.js.’’

Java Specialist Young Professional

“Als Java specialist lever ik een actieve bijdrage doorontwikkeling op het gebied van zaakgericht werken bij gemeenten. Ik doe dit door de applicatie iZaaksuite door te ontwikkelen, te beheren en te testen.’’

Scrummaster (Zwolle)

Ben jij de persoon die Scrum op een juiste manier implementeert en toepast in een lerende organisatie? WerkenBij Stadsbeheer?

Agile Coach/Scrum Master

“Ik zorg voor een omgeving waarin onze vijf Scrum Teams optimaal kunnen presteren en ik zorg ervoor dat zij zich continu blijven verbeteren. In mijn rol optimaliseer ik de onderlinge samenwerking tussen de teams, inclusief de samenwerking met de Roemeense teams.”

Ontwikkelaar / Developer

This application rocks! Become part of the multilingual, multicountry, development team that creates and maintains it! Anytime, anywhere!

ICT Architect

Je maakt het mogelijk voor gemeenten om met actuele, betrouwbare informatie diensten te verlenen die aansluiten bij de wensen van de individuele burgers en de maatschappij.

Business Engineer Young Professional

“Ik zorg er voor dat elke burger 24/7 digitaal zaken met de gemeente kan doen én dat elke ambtenaar zich kan richten op de inhoud in plaats van de randzaken.”

Consultant vacatures

Consultants Young Professional

Ik vertegenwoordig het merk PinkRoccade in de markt. Daarbij kan ik gemeenten helpen aan cruciale informatie op het juiste moment op de juiste plaats. Verder houd ik mij bezig met koppelingen realiseren, onze PinkRoccade Local Government software inrichten, rapporten maken en nog veel meer.

Consultants

Als consultant lever ik een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties bij de gemeenten. Daarnaast leid ik medewerkers van de klant op en begeleid ze tegelijkertijd op het gebied van onze applicaties.

Consultant (Zwolle)

Als consultant lever ik een actieve bijdrage aan succesvolle (her)inrichtingen van bedrijfsprocessen op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving bij gemeenten en Omgevingsdiensten. Mijn doel hierbij is het realiseren van efficiënter en effectievere procesondersteuning, daarnaast leid ik als consultant medewerkers van de klant op en begeleid ze tegelijkertijd op het gebied van onze applicatie LEEF.

Zwolle

Consultant (Zwolle)

Als consultant lever ik een actieve bijdrage aan succesvolle (her)inrichtingen van bedrijfsprocessen op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving bij gemeenten en Omgevingsdiensten. Mijn doel hierbij is het realiseren van efficiënter en effectievere procesondersteuning, daarnaast leid ik als consultant medewerkers van de klant op en begeleid ze tegelijkertijd op het gebied van onze applicatie LEEF.

Marketing Communicatie Specialist Young Professional (Zwolle)

''De Product manager staat te popelen om met jou de lopende campagne door te spreken en samen bepalen jullie de follow-up. Het analyseren en optimaliseren van de lopende campagne is aan jou besteed en jij neemt het team van Stadsbeheer hierin mee.''

Scrummaster (Zwolle)

Ben jij de persoon die Scrum op een juiste manier implementeert en toepast in een lerende organisatie? WerkenBij Stadsbeheer?

Eindhoven

Ontwikkelaar (Eindhoven)

“"Ik werk bij Kred’it, in een klein team, dat software maakt voor gemeenten en andere organisaties in de schuldhulpverleningsbranche. Door mijn bijdrage kunnen deze organisaties hun klanten beter van dienst zijn. Efficiënte werkprocessen en een optimale klanttevredenheid hebben mijn focus.”’’

Den Bosch

Customer Care Young Professional Ruimte en Omgeving

''In mijn werk ga ik voor maximale klanttevredenheid, waarbij ik als de analyticus doortastend en snel tot oplossingen kom bij klantvragen. Samen met mijn team speel ik in op de klantbehoeften en gebruik ik mijn voelsprieten om nieuwe verkoopkansen aan te dragen.''

Developer Young Professional

“Ik ontwikkel instrumenten om het werk van gemeenten te moderniseren. Door mijn bijdrage kunnen gemeenten hun burgers via de nieuwste technieken van dienst zijn. Ik maak daarbij gebruik van nieuwe mogelijkheden als Vue.js.’’

Java Specialist Young Professional

“Als Java specialist lever ik een actieve bijdrage doorontwikkeling op het gebied van zaakgericht werken bij gemeenten. Ik doe dit door de applicatie iZaaksuite door te ontwikkelen, te beheren en te testen.’’

Customer Care Young Professional

“In mijn werk ga ik voor maximale klanttevredenheid, waarbij ik als de analyticus doortastend en snel tot oplossingen kom bij klantvragen. Samen met mijn team speel ik in op de klantbehoeften en gebruik ik mijn voelsprieten om nieuwe verkoopkansen aan te dragen.’’

Consultants Young Professional

Ik vertegenwoordig het merk PinkRoccade in de markt. Daarbij kan ik gemeenten helpen aan cruciale informatie op het juiste moment op de juiste plaats. Verder houd ik mij bezig met koppelingen realiseren, onze PinkRoccade Local Government software inrichten, rapporten maken en nog veel meer.

BPM Specialist Young Professional

Ik zorg er voor dat elke burger 24/7 digitaal zaken met de gemeente kan doen én dat elke ambtenaar zich kan richten op de inhoud in plaats van de randzaken

Systeembeheerder Young Professional

Je zorgt ervoor met hedendaagse technologische invulling dat alle techniek en ICT binnen het bedrijf vlekkeloos werkt. Zo vlekkeloos dat men niet meer beseft dat er zoveel bij komt kijken!

Agile Coach/Scrum Master

“Ik zorg voor een omgeving waarin onze vijf Scrum Teams optimaal kunnen presteren en ik zorg ervoor dat zij zich continu blijven verbeteren. In mijn rol optimaliseer ik de onderlinge samenwerking tussen de teams, inclusief de samenwerking met de Roemeense teams.”

Ontwikkelaar / Developer

This application rocks! Become part of the multilingual, multicountry, development team that creates and maintains it! Anytime, anywhere!

ICT Architect

Je maakt het mogelijk voor gemeenten om met actuele, betrouwbare informatie diensten te verlenen die aansluiten bij de wensen van de individuele burgers en de maatschappij.

Business Engineer Young Professional

“Ik zorg er voor dat elke burger 24/7 digitaal zaken met de gemeente kan doen én dat elke ambtenaar zich kan richten op de inhoud in plaats van de randzaken.”

Consultants

Als consultant lever ik een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties bij de gemeenten. Daarnaast leid ik medewerkers van de klant op en begeleid ze tegelijkertijd op het gebied van onze applicaties.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Weet jij wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie bij je past of staat de juiste functie er niet tussen? Reageer dan snel en wij kijken of we je op een geschikte functie kunnen plaatsen binnen PinkRoccade Local Government.

Young Professional

Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid!

Ervaringen Young Professionals

Benieuwd wat onze huidige Young Professionals vinden van PinkRoccade Local Government? Kijk dan snel hier! Er zijn veel professionals aan het werk bij PinkRoccade Local Government. Lees hier hoe zij daar terecht zijn gekomen en hoe zij van Young Professional zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie binnen de organisatie!

Wat zeggen onze Young Professionals?

angelikikasiampoeri jaapvandijk

 • ..allerlei activiteiten die zorgen voor een goede sfeer tussen collega’s!

  Jaap van Dijk, Kwaliteitsmanager

  Wat me in het bijzonder aanspreekt aan het werken bij PinkRoccade is de kans om verantwoordelijkheden te nemen en het feit dat je ze daadwerkelijk krijgt. Deze flexibiliteit vind je niet alleen in je werk terug, maar ook in alle zaken daar om heen. Coaching, individueel of met een groep of training over verschillende skills waarin je praktische skills leert die je overal kan toepassen. Deze zaken, de ruimte om jezelf uit te dagen en activiteiten die de persoonlijke touch aan je ontwikkeling garanderen zijn voor mij een punt wat er echt uit springt.

 • ..niet alleen mezelf ontwikkeld, maar ook de taal geleerd.

  Angeliki Katsiampouri, Junior Java Ontwikkelaar

  Toen ik mijn sollicitatie deed in 2014, sprak ik bijna geen Nederlands. Maar nu ben ik hier! PinkRoccade geeft kansen voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen en ervaring opdoen. Binnen drie jaar heb ik mezelf niet alleen ontwikkeld als Junior Java Ontwikkelaar, maar ook de taal geleerd.

 • ...gevarieerd en uitdagend, precies waar ik naar op zoek ben!

  Fianna van Dijk, Commercieel medewerker binnendienst Informatievoorziening

  Op dit moment krijgen wij de kans om een verbeterslag in marketing voor onze businessunit Informatievoorziening te maken. Dit is een leuke uitdaging, waar we erg vrij in worden gelaten.

 • ...een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen...

  Jasper Zuidhof, User-experience Designer & Front-end Developer Publiekszaken

  Na een open sollicitatie gedaan te hebben heb ik van mijn manager Bart Gelsing een kans aangeboden gekregen om mezelf te kunnen bewijzen als PinkRoccade local governments eerste User-experience Designer en Front-end Developer.Meer lezen

 • ...niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf.

  Arnold van der Veen, Architect Samenlevingszaken

  Werken bij PinkRoccade is niet alleen werken voor een werkgever maar ook werken aan jezelf. Binnen de organisatie is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, kom met een goed initiatief en je manager zal het zeker op prijs stellen.Meer lezen

 • ...persoonlijke en professionele ontwikkeling...

  Kishan Autar, Consultant Samenlevingszaken

  Als consultant ga je veel langs gemeenten om implementatietrajecten, opleidingen en cursussen te verzorgen.Meer lezen

 • Van stagiair naar consultant.

  Ingmar Uijl: Consultant

  Tijdens mijn afstudeerstage bij PinkRoccade Local Government werd ik betrokken bij de ontwikkeling van diverse producten. Mijn ideëen werden serieus genomen en gewaardeerd. Meer lezen...

Het Young Professional Programma!

PinkRoccade Local Government is altijd op zoek naar jonge, enthousiaste medewerkers zoals jij! Met jouw pas verworven kennis en kunde kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de continuering van het innovatieve denken en doen in onze High Performance Organization. Daarbij zorg je ook nog eens voor verjonging en verfrissing. We kijken dus uit naar jouw komst en willen je graag ontvangen in ons mooie pand in 's-Hertogenbosch. De Young Professional van PinkRoccade Local Government past binnen het volgende profiel: Een hoger opgeleide (HBO/WO) die net is afgestudeerd, en/of een hoger opgeleide met minder dan 2 jaar werkervaring. Voldoe jij aan deze beschrijving en kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit programma wellicht iets voor jou!

Aan de slag als Young Professional!

Aan de slag als Young Professional

Als je start als Young Professional bij PinkRoccade Local Government, dan begin je eerst op een startersfunctie. Dit houdt in dat je meteen op een actuele functie aan het werk gaat. Tegelijkertijd kom je terecht in het Young Professional programma. Samen met jouw manager en mentor die je krijgt aangesteld, ga je inhoudelijk de diepte in. Door middel van uitdagende trainingen en cursussen verzorgd door eigen en externe experts, intervisiesessies door onze interne coach en TOV dagen word je voorbereid op een uitdagende toekomst binnen onze organisatie. Het Young Professional programma is grotendeels gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, want ook wij vinden jouw groei en toekomstvisie belangrijk! Uiteraard gelden er tijdens dit programma ook voor jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ben je nieuwsgierig naar wat er tijdens het programma aan bod komt, neem dan een kijkje in de tijdlijn.

Young Professional programma - Werken bij PinkRoccade

 • ..."Ik kan het je van harte aanraden!

  Stefan Kuijpers, Salesmanager Informatievoorziening

  Jong en onervaren was ik toen ik in 2009 bij PinkRoccade startte als Young Professional. Ik had interesse in computers maar verder geen technische achtergrond, diepgaande kennis of ervaring op het gebied van IT. Gelukkig keek PinkRoccade verder dan dat en al snel mocht ik voor het eerst als Consultant naar een klant. Erg spannend, maar met behulp van collega’s die op de achtergrond beschikbaar waren om mij te ondersteunen en een begripvolle gemeente kwam het snel goed. In no time kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden binnen het consultancy team, iets wat bij PinkRoccade bijna vanzelfsprekend is voor mensen die initiatief tonen en laten zien dat ze willen leren. In minder dan een jaar tijd mocht ik complete projecten bij gemeenten helemaal zelfstandig uitvoeren, inclusief spannende upgrades in het weekend waarbij de gemeente op maandagochtend weer online moest zijn. Ook zag ik kansen op het gebied van sales ondersteuning, ik werd steeds vaker meegevraagd om een demo van het systeem te geven of de klant te adviseren om voor onze oplossing te kiezen. Meer lezen...

Stagiaire(s) van harte welkom!

Nog aan het studeren maar wil je wel graag werken bij onze organisatie? Dat kan! Stage lopen bij PinkRoccade Local Government betekent een leerzame en uitdagende stageperiode die je voorbereidt op jouw toekomst. PinkRoccade Local Government heeft oog voor kwaliteit, individualiteit en hecht waarde aan het persoonlijk opleiden en ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers. Wij bieden jou de mogelijkheid om in een innovatieve en professionele omgeving jouw stageopdracht uit te voeren. Ja, en dan hopen wij ook nog iets te leren van jou! Het kan ook voor komen dat PinkRoccade Local Government een uitdagende functie vrij heeft na je stageperiode. Dan zou je in aanmerking kunnen komen voor het Young Professional programma! Waar wacht je nog op?

Bekijk de stageopdrachten!

Stageopdrachten

PinkRoccade Local Government heeft diverse uitdagende (afstudeer)projecten waarmee je een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling. Iedere student wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Heb je interesse? Kijk dan snel naar onze business onderzoek en ICT stageopdrachten.

 • Dat ik hier als “jonge” product owner een sleutel rol in heb mogen spelen vond ik fantastisch!

  Jouke Schrover, Productmanager Zaaksuite

  Mijn naam is Jouke Schrover, Productmanager zaaksuite bij de business unit Publiekszaken. Eind 2009 ben ik begonnen bij PinkRoccade als afstudeer stagiair. Tijdens mijn afstudeer stage kwam ik er snel achter dat PinkRoccade een ontzettend mooi bedrijf is om voor te werken. Wat mij als eerste opviel was de klantfocus en de enorme drive om te presteren. Dat was ook één van mijn redenen om te gaan werken bij PinkRoccade. Meer lezen...

Stageopdrachten overzicht

Business Onderzoek

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

ICT opdrachten

Nieuwe User Interface

De opdracht is om binnen de bestaande technische kaders een nieuwe User Interface voor Civision Samenlevingszaken te ontwerpen en een prototype ontwikkelen

Ontwerp en implementatie van Dashboard voor processen in Servicebus

De opdracht betreft het opzetten van een Dashboard voor de verantwoordelijken van de zaaktypen. Het Dashboard toont de informatie die de verantwoordelijke inzicht geeft in de status van het zaaktype. Het geeft hem/haar inzicht waar maatregelen/verbeteringen mogelijk/noodzakelijk zijn.

Geautomatiseerde kwaliteitsborging voor softwareproduct

Onderzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van de software te borgen en te toetsen via geautomatiseerde hulpmiddelen. Het onderzoek levert een rapport op met concrete aanbevelingen voor implementatie van geautomatiseerde hulpmiddelen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om ideeën in de praktijk te toetsen en te implementeren.

Ontwikkeling documenten template engine

Breng in kaart wat de verschillende behoeften zijn en waar het gat ligt tussen deze behoeften en de bestaande tooling. Ontwikkel een tool die aansluit op deze behoeften en te integreren is binnen onze applicatie.

iServiceBus ontwikkelen

Onderzoek de huidige mogelijkheden van de servicebus. Ontwerp en ontwikkel een multi-tenant applicatie die berichten ontvangt, transformeert en doorstuurt naar externe systemen aan de hand van verschillende protocollen en configuratie instellingen.

Uitbreiden geautomatiseerde testen iBurgerzaken

Creëer een eenduidig overzicht van testscenario’s. Onderzoek welke scenario’s ontbreken bij de graphical test en integration test. Ontwikkel goed te onderhouden testscripts voor de scenario’s die ontbreken.

Onderzoek mogelijkheden SAP Solution Manager

Onderzoek welke onderdelen meerwaarde hebben voor de ondersteuning van onze klanten in het monitoren en vervolgens optimaliseren van hun systemen!

NoSQL Databases

Onderzoek in welke mate NoSQL databases voldoen bij het opslaan, bewerken en bevragen van gemeentelijke basisgegevens. Het resultaat van het onderzoek is een werkend prototype op basis van een geselecteerde NoSQL database, waarin aangetoond wordt dat het als gegevensmagazijn kan dienen en via een open interface te bevragen is. Tevens wordt hierbij aangegeven welke voor- en nadelen deze database architectuur heeft voor PinkRoccade Local Government bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties/modules.

Loop een dagdeel mee en creëer samen met onze experts je opdracht voor de Businessunit Publiekszaken

De Businessunit Publiekszaken is op zoek naar een creatieveling die goede ideeën heeft voor onze nieuwste applicaties. Dit kan zowel op functioneel als technisch vlak zijn. Ben jij iemand die graag wil werken met de nieuwste applicaties? Dan is deze Businessunit op zoek naar jou!

Zwolle

Creëer je eigen afstudeer-/stageopdracht (Zwolle)

Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!